logo

Lábfájdalmak


Körömgomba,Tyúkszem

Körömgomba

Tünetek: A körömágy megvastagszik, elszíneződik és fájdalmassá válik. A körömlemez deformálódik, alatta vastag szivacsos szerkezetű állomány alakul ki, a körömágy kellően védett helyet biztosít a gombák számára. A körömgomba elviselhető kellemetlenséget okoz, de hosszú éveken át képes fertőzni az egész szervezetet.

 

Kezelés: A kezelés céljára használatos „Zervital” oldatot testhőmérsékletűre melegítjük, majd egy alacsony peremű, tiszta tálba kiöntve a beteg körmöket az oldatba merítjük. Az áztatás időtartama alkalmanként 35, max. 40 perc. A kezeléseket naponta kell megismételni mindaddig, amíg a körömlemez fel nem lazul annyira, hogy eltávolítható legyen. A kezelést tovább kell folytatni a tünetek megszűnéséig. Érdekes látvány, mikor a köröm régi fele durva és rücskös, de az újonnan nőtt fele már fényes és sima.

A kezelési alkalmak végén az oldatot törlés nélkül kell megszáradni hagyni a bőrön. Az oldatot a kezelések közötti szünetben a tároló flakonba visszaöntve és lezárva kell tárolni, gyermekektől elzárt, hűvös helyen.

 

A szükséges kezelőszerek: „Zervital” oldat (2 flakon)

1 db flakon 3400 Ft

TYÚKSZEM

 

Tünetek: A fokozott terhelés miatt a bőr hámrétege megvastagszik, csomószerű szivacsos képződmény alakul ki. Gyakran a túl szűk cipő viselete vagy egyenetlen felfekvés okozza.

 

Kezelés: A kezelés céljára használatos „Zervital” krémet kézzel vagy spatulával felkenjük a beteg testrészre, majd steril gézből, műanyag fóliából rétegezett fedő kötést sebtapasszal leragasztjuk. A krém a benne lévő hatóanyagokkal együtt felszívódik, az elszarusodott képződmény fájdalommentesen fog leválni.

 

A szükséges kezelőszerek: „Zervital” kenőcs (1-2 db).

1 db kenőcs 2400 Ft


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.